Krk a dychani

Dobrý den,píšu zde jiz po nekolikate a prosim o radu mam asi mesic potize s dychani jakoby se nemuzu poradne nadechnout a posledni tyden se mi dela v puse hodne slin a musim casto polykat a mam na to lalucku mezi mandlemi takove tri jakoby bradavice bojim se aby to nebylo neco vazneho mam uz ze vseho strasny strach ,za sebou mam jiz nespocetne vysetreni ktere souviselo s hlavou nakonec mi zjistili neurogenni tetanii myslite ze nemusim mit z toho krku strach nemuze to byt treba rakovina?Mam to nejak resit nebo ne?K memu obvodnimu lekari je mi uz trapne chodit byla sem tam 2x do tydne od unora kdyz sem chodila s tou hlavou,myslim vzdy nato nejhorsi a to je spatne ale nemuzu se toho strachu zbavit ze mi neco je,tak bych chtela aspon poradit,taky mam jit za tyden ke psychologovi,hodne lekaru mi rika ze tam je obrovske psychicka nadstavba jenze me je furt spatne a ted stim krkem nevim jestli to mam nejak resit sem ztoho uz unavena a potrebovala bych radu dekuji moc predem.

Odpověď odborníka:

Zvýšené slinění může být vedlejším účinkem některých léků, psychická labilita může tento příznak způsobovat také. Chcete- li mít naprostý klid, navštivte ORL specialistu.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x