Krk - zlatý stafylokok

Zdravím, byl mi zjištěn v krku zlatý stafylokok. Vse bylo v pořádku, jednoho dne me ráno začalo bolet v krku tak jsem navštívil lékaře. Ten mi nasadil antibiotika, ale mel jsem jen infekci v krku, po týdnu doma se mi to rozjelo na angínu, dnes jsem se vrátil z kontroly a doktor mi řekl, ze je to zlatý stafylokok. Mam to uz 2. Rok po sobe ve stejnou dobu, minuly rok to začalo, když jsem slavil narozeniny a v tričku lital v zimě venku - poté jsem mel stejnou bolest v krku ale mnohem horší angínu. Chci se zeptat, jestli to jde úspěšně úplně vyléčit nebo se to bude každy rok vracet? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vážený pane Robine, nikdo Vám spolehlivě nepředpoví budoucnost. Pokud je prokázána stafylokoková infekce, měla by se zahájit léčba příslušným antibiotikem. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x