Krvácení

  • Dotaz od: Iveta Ortová
  • Publikováno: 25.4.2009
  • uLékaře.cz

Jsem 7 týdnu po porodu 2.dítete,ktere melo 4170g,porod byl rychly bez problemu.Po porodu porad jeste trochu krvacim.Po sestinedeli byla provedena kontrola u sveho gynekologa, ktery udelal kontrolni ultrazvuk,vse v poradku,deloha zavinuta.Je mozne,ze tak dlouho po porodu slabe krvacim?Mohu uzivat kdyz kojim tablety ASCORUTIN?Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Ascorutin není určen k léčbě kojících žen. O jeho užití je třeba se poradit s ošetřujícím lékařem. Co se krvácení týče, také bych znovu doporučil kontrolu u ošetřujícího gynekologa. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: