Krvácení

Dobrý den, užívám již 1,5 roku antikoncepci minerva. Prášky mám dobrat tento týden v pátek, ale již dnes jsem začla krvácet. Minulý týden jsem měla průjem. Může to být způsobeno tím? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud by se díky průjmu některá z tablet nestihla vstřebat, je možné, že to ovlivní nástup krvácení. (Pozn. Pokud by se některá z tablet nevstřebala, je to, jako byste ji neužila, tj.antikoncepční účinek může být oslaben - viz také info v příbalovém letáku.)

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x