Krvácení

Dobrý den, jsem 16 měsíců po porodu a pořád kojím...Užívám antikoncepci Cerazette.Min týden jsem byla na prohlídce,vše ok.Před porodem jsem si našla pod šitím(toto byl druhý porod)bulku...Lékař řekl,že je to nějaký uzlík od šití,že mne to nemusí vůbec znepokojovat,že se to občas udělá..Při porhlídce byla opět kontrola...Poslední dobou jsem si všimla,že po pohlavním styku krvácím,a menstruaci mám také rozházenou...Lékař to přikládá k braní antikoncepce...Má mne to nějak znepokojovat?nemám žádné výtoky,bolesti,nic podobného..Děkuji Vám za odpověď...Hezky den Adéla

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud stále kojíte, není nutno se znepokojpovat.může to být způsobeno, že hladina hormonu pro kojení již výrazněji kolísá. po odstavení miminka se vše upraví.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: