Krvácení

Dobrý den,užívám 6 let hormonální antikoncepci,po dobrání posledního plata jsem zkrátila pauzu o 3 dny,přišla normálně mentruace,ale od té doby již 14 dní drobně krvácím.Mám obavu,jestli se nejedná o příznak těhotenství,i když jsem nezapomněla vzít žádný prášek a ani jsem nebrala jiné léky.dělala jsem si 2 těhotenské testy a negativní.Chtěla bych se zeptat,jestli je možné,že by uvedené příznaky souvisely s těhotenstvím,nebo si dělám zbytečné starosti.děkuji

Odpověď odborníka:

Nepíšete jakou antikoncepci používáte,ale nebylo rozumné zkrátit pauzu, spíše jste měla u monofazické antikoncepce použít metodu kontinuálního užívání.Nyní dokončete platíčko a ponechte onu 7 denní pauzu Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: