Krvácení 9 dní před menstruací

Dobrý den, pane doktore, Je mi 23 let a už 5 let beru HA Chloe a tento týden jsem začala nejdříve v úterý špinit. Žádný výtok jen ružový toaletní papír hlavně po ránu, to samé i ve středu + mě trochu pobolívalo v podbříšku jako při MS a dnes už jsem měla na papíru krev. Většinou to zjistím až na toaletě. Menstruaci mám dostat až příští pátek a tak mě to trochu vyděsilo. Musím také říct, že jsem teď skoro 14 dní byla nemocná (viroza) a zhubla jsem skoro 4 kg. A poslední měsíc a půl jsem hodně vynervovaná a ve stresu. Nevím jestli to může být stresem, hubnutím, HA kterou chci určitě přestat brát nebo něčím jiným. Ke svému lékaři jsem objednaná na prohlídku 12.4. navíc má ted dovolenou a tak nevím zda stačí počkat na prohlídku nebo mám někam zajít dříve? Mockrát děkuji za odpověď. Jana

Odpověď odborníka:

Špinění se při antikoncepci může vyskytnout a když si k tomu přičtete jak píšete- váhový úbytek, stres, virozu tak jsou to důvody více než pravděpodobné, pokud se krvácení nezvětší klidně vyčkejte do 12.4 kdy máte kontrolu. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x