Krvácení a možné těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je nějaká možnost, že bych byla těhotná? Mám citlivá prsa, zvětšila se mi prsa i bříško, mám neustálou nutkavost chodit na záchod, kvůli tomu se i v noci budím, mám větší chuť na jídlo (to mi přijde, že mám stále), ale menstruaci mám, dokonce silnou. Antikoncepci jsem brala, ale stalo se, že jsem si prášek občas vzala později..

Odpověď odborníka:

Pokud byly menses v termínu není gravidita pravděpodobná pro jistotu si můžete udělat gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: