Krvaceni - antikoncepce

  • Dotaz od: chiquita23
  • Publikováno: 16.10.2015
  • uLékaře.cz

Dobrý den, devět dní beru antikoncepci Lindynette a stále krvácím. Začala jsem jí brát v první den menstruace. Nejedná se o špinění hnědou krví, ale o jasnou krev. Po jak dlouhou dobu si toho nemám všímat a považovat za normální?V běžných cyklech bez antikoncepce krvácím maximálně pět dní. A ještě by mě zajímalo, jestli i přes stálé krvácení se mohu na antikoncepční efekt spolehnout. Děkuji a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Na antikoncepční efekt se spolehnou můžete ale krvácení by nemělo být delší než 7 dní pokud by krvácení neustalo vyšetření k objasnění příčiny bude nutné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: