Krvácení během cyklu

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Asi před týdnem jsem dobrala antibiotika (Klacid) a předtím jsem brala Amoksiklav. Beru antikoncepci Lindynette 20. Asi 4 dny zpátky jsem měla navíc střevní potíže a teď trochu špiním i přesto že beru prášky. Je to dáno antibiotiky a oněmi potížemi, či to může mít i jinou příčinu? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Antibiotika snižují učinek antikoncepce, vy jste měla dvoje za sebou, a hladina ještě po dobrání nějakou dobu přetrvává mohla by to být příčina, pokud by se to opakovalo jednalo by se zřejmě o hormonální záležitost, vyčkejte pokud to není silné jak to bude vypadat v příštím cyklu,kdyby se to opakovalo byla by na místě úvaha o změně preparátu příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: