Krvácení během uživání ha lindynette

Dobrý den,mám dotaz.HA Lindynette používám už skoro rok.Jednou jsem vynechala,což bylo asi v polovine pláta a na další den jsem začala špinit ale ne moc..!S mým přitelem žijeme aktivním pohlavním životem bez jine ochrany..dávame si pozor a vždy přerušovaný pohl.styk..ale i tak se chcu zeptat čím by to mohlo byt ,zda je toto krvácení normální u vynechání pilulky,zda to může znamenat i otěhotnění předem Děkuji za odpověd!...:)Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jano! Krvácení může doprovodit vynechání pilulky i ranné těhotenství (nidační krvácení). To ozřejmí test u lékaře nebo i volně prodejný. Při správném užívání HAK je spolehlivost ochrany velmi vysoká a nemusíte používat ještě přerušovanou soulož (coitus interuptus).

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Pytiriasis rosea Byla jsem na kožním s červenými skvrnkami a byla mi...
 
Naposledy čtené: