Krvaceni do sklivce

Dobry den, me babicce(85) diagnostikovala ocni lekarka krvaceni do sklivce a predepsala uzivani leku "agapurin". Chci se zeptat zda to neni lehce kontraproduktivni kdyz je to lek na zlepseni prutoku krve? A jsou nejake jine metody lecby nez operace, ktera jiz v tomto veku nepripada v uvahu? A posledni dotaz, zda muze nadale pouzivat kapky do oci "OcuFlash"? Dekuji moc za opdoved a preji prijemny den. S pozdravem Jakub

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jakube! Omlouvám se, na dálku ale nebudu diskutovat o léčbě oční lékařky. Pokud léky předepsala, měla k tomu jistě dobrý důvod, který jste nemusel zmínit. Stejně tak je vhodné používání kapek konsultovat raději s ní. Máte-li o její léčbě pochybnosti , vyhledejte jiného očního lékaře a to nejlépe i s babičkou a veškerou její dokumentací ke konsultaci (tzv. second opinion).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
krvaceni do sklivce | Od: Jakub_T | 2.8.2010 23:09
Dekuji moc za odpoved pane Doktore...
Jakub
reagovat
krvaceni do sklivce | Od: Jakub_T | 2.8.2010 23:09
Dekuji moc za odpoved pane Doktore...
Jakub
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: