Krvácení do stolice s krvavím hlenem

Jak jsem už psala u jiného dotazu. Odpověděli jste mi že mám ihned navštívit lékaře… no já tam už byla doktorka mi řekla že je to asi nesnášelnlivost na laktózu. Nic méně její dieta mi nepomáhá. Dneska mi bylo tak špatně že sem upadla. Má doktorka pravdu?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím kdo vám na dotaz odpovídal, já neznám váš problém nemohu vám tedy správně odpovědět. Pokud se obtíže vrátily budete muset znovu k lékaři na další vyšetření. Jinak krev a hlen ve stolici může způsobit nesnášenlivost laktózy. Vyzkoušejte probiotika a užívejte je minimálně měsíc, nepomohou hned.

MUDr. Lenka Rychlovská
MUDr. Lenka Rychlovská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Svitavy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: