Krvácení mimo cyklus

Dobrý den vážený pane doktore, mám hrozný strach, že mám rakovinu děložního čípku. V březnu jsem se fyzicky i psychicky zhroutila,dva týdny nejedla, skoro nepila,nechodila, nasazene seropram,lexaurin, po další menzes krvácení po pohl.styku 2dny,vyšetření - lékaři se zdálo odcházející těh,HCG ale nula,jen malá cysta nad čípkem, s tím že se lékaři zdá vřídek na čípku, odebrána cytologie-výsledek ještě není, po vyšetření pět dní nic, pak opět silné zakrvácení, další vyšetření včetně UZ a na 3měsíce nasazen Norethisteron s podezřením na hormonální dysfunkci, - po něm za 24hodin už nic, beru ho sedmý den, ale já mám hrozný stach co to je.Mohla to udělat i psychika a seropram? Na prevenci jsem byla bohužel rok a půl zpět, jinak vždy po roce,nikdy mi nic nebylo,je mi 37let. Mám dvě hodně nemocné děti, děkuji za odpověď.J

Odpověď odborníka:

Ano mohlo to být tím způsobeno, vyčkejte v klidu výsledku cytologie a popisu kolposkopie,hlavně se musíte zklidnit. Příjemný večer.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět zvukovodu
Články: Zánět zvukovodu
Zánět zvukovodu, otitis...
Se stoupající oblibou tetování se zvyšuje i výskyt autoimunitních onemocnění
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Články: Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Srdeční onemocnění jsou...
Patní ostruha
Články: Patní ostruha
Počet lidí sužovaných...
Ošetřit řeznou ránu by měl umět každý: praktický návod
Články: Ošetřit řeznou ránu by měl umět každý: praktický návod
Zažila to většina z nás...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: