Krvácení mimo cyklus+ myom

Dobrý den.Moc bych prosila o radu. Popíši problém. V prosinci jsem dostala lék letrox (možná s tím nesouvisí) od té doby mám menstruační problémy. Díky myomu mám ms velmi silnou,ale od užívání léku je abnormálně silná ,vychází ze mně dost velké kusy. Trvá to cca 2-4 dny . Ale tento měsíc 5 dnů po ms jsem začala krvácet jak při ms velmi silně,světlá čistá krev s kousky,trvalo to dva dny nahle skončeno. Po tydnu v odpoledních hodinách z ničeho nic opět silné krvácení do večera. Druhy den nanovo a večer opět konec. Třetí den je dnes opět krvácím silně od odpoledne. Nemám stres jsem nyní doma věk 47 let.K doktorce se chystám. Nevím zda to je myomem nebo letroxem. Krvácení silné tj asi na 15 min tampon včetně vložky. Velmi děkuji za radu

Odpověď odborníka:

dobrý den vaše krvácení může mít být opravdu pod vlivem obou nálezů - i nové medikace na štítnici i myom ( lokalizace velikost...) může změnit intenzitu menses. vyšetření u vaší lékařky včetně UZ napoví jak dále

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: