Krvácení mimo cyklus, zánět děložního čípku

Dobrý den,mám dotaz a jsem z celé mé situace dosti špatná.Je mi 36 let .Dotaz je pro gyn. lékaře.Poslední menzes jsem měla 6.2. a 21.2. jsem začala špinit.Ihned jsem šla ny gynekologii,pan doktor mi napsal prášky a čípky mamciror,prý mám zánět děl.čípku.Ovšem 23.2. večer jsem začala krvácet více,zřejmě měsičky,které přišly asi o 5 dnů dříve.Dnes je sobota a já již nemenstrujuji pouze když se utřu jsou tam malé náznaky krve.Musím ještě podotknout,že mám chřipku.Jsem z toho moc špatná...děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Šárko, neznepokojujte se , po proběhlém zánětu může být menstruace nepravidelná. Pokud by Vaše obtíže přetrvávaly déle či se horšily navštivte opět svého gynekologa.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Prosba o kontakt na pí Šárku | Od: H. Hejnová | 1.5.2015 11:40
Dobrý den, bylo by možné poprosit paní Šárku,
která sem již v r. 2008 (2.3.) uváděla svoje potíže
s krvácením mimo cyklus, resp. zánětem děl.
čípku, o zaslání svého mailu?
Ráda bych se jí zeptala, jak se celý zdrav.
problém nakonec vyřešil, neboť teď trpím
naprosto tím stejným... a taky jsem z toho dosti
vedle... Moc by mi tedy pomohlo, kdybych se s
ní mohla spojit.

Moc děkuji

H. Hejnová
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x