Krvácení po ivf

Dobrý den, dneska jsem 15 den po prvním transferu po ivf. Před tím 2krát IUI - neúspěšné. Dnes je to 4 dny co krvácím, je to jak klasicky MS s jedním rozdílem - že nemám takové bolesti podbřišku. Což může byt způsobené asi i hormonama, že? Jinak mám již po 6 operacích - vždy srůsty, které mám i nyní a vždy k tónů i cysty. Také potvrzena endonetrioza , takže bolesti mám často silné - jediné léky , které zabírají je Zaldiar. Test jsem si dělala před třemi dny a jasná jedna čárka. Myslíte ,že je tady pořád nějaká naděje? Člověk se snaží na to nemyslet, ale nějak to nejde a tajně stále doufám. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Lucie, 12. den po transferu by byl test určitě pozitivní, pokud byste byla těhotná. Můžete jej pro jistotu ještě zopakovat, ale pravděpodobně k těhotenství nedošlo. Na výsledek může mít vliv celá řada faktorů, z nich nejdůležitějším je kvalita embrya. Důležitá jsou také komplexní vyšetření Vás a Vašeho partnera a podle výsledků pak efektivní postup léčby. Pokud máte zájem, můžete se objednat k nezávazné a bezplatné konzultaci ke mně do ambulance, případně lze doplnit potřebná vyšetření, pak se budete moci lépe rozhodnout o dalším postupu. S pozdravem prim MUDr Pavel Texl

prim. MUDr. Pavel Texl
prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Sanatorium Helios

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x