Krvácení po operaci předkožky

Dobrý den, mám 19. měsíčního syna a včera mu bylo chirurgicky provedeno uvolnění předkožky. Pravidelně koupeme v řepíku, přetahuji a mažu framikoinem, ale dnes ráno měl syn celý penis od krve a celá sliznice je stále krvavá, nevím zda nemůžu něco dělat špatně, bojím se velmi zánětu.... syn velmi pláče a já bych mu chtěla co nejrychleji od bolesti pomoc.....co můžu víc udělat,aby léčba byla rychlejší a jak dlouho bude trvat??? a nemám se zkrvavenou sliznicí raději dojít na kontrolu? předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lucie. Drobné krvácení druhý den po chirurgickém řešení fimózy není neobvyklé. Doporučuji pokračovat v zavedené léčbě. Lékaře vyhledejte, pokuď bude krvácení trvat několik dnů.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Články: Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Nehty postižené plísněmi...
Biochemické vyšetření
Články: Biochemické vyšetření
Biochemické vyšetření je...
Vyrobte si domácí repelent proti klíšťatům
Články: Vyrobte si domácí repelent proti klíšťatům
Klíšťata nemá v lásce asi...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Články: S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Konečně nastal čas dovolené...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: