Krvácení po pilulce poslední záchrany?

Dobrý den,užila jsem pilulku po (ne postinor,název si už nevybavuji) ,po pár dnech přišlo denní krvácení,druhý den jen slabé nebo spíše špinění.Menstruaci jsem přitom měla dostat až za 16 dní od této předčasné.Byla to tedy vůbec menstruace??Zarazila mě hlavně ta velmi krátká doba!Ale protože jsem první den počítala,že bude pokračovat a že jen přisla brzy,vzala jsem si první tabletu HA a ted nevím zdali můžu mít nechráněný styk a spoléhat na HA.Moc děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, postkoitální antikoncepce většinou naruší cyklus.pokud jste začala užívat HAK, nepřerušujte,ale chraňte se radši tento měsíc.po další menstruaci bude vše v pořádku.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Čtyři tipy, jak zabránit rozvoji cukrovky 2. typu
Články: Čtyři tipy, jak zabránit rozvoji cukrovky 2. typu
Dědičné předpoklady ani věk...
Výplachy nosu při rýmě pomáhají malým i velkým
Články: Výplachy nosu při rýmě pomáhají malým i velkým
Rýma u batolete bývá...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Trápí vás abstinenční příznaky při odvykání? Víme, jak na ně
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x