Krvácení po pohlavním styku

Jsem 6 měsíců po porodu a plně kojím. Slabě krvácím při pohlavním styku, ale jinak ne. Můj gynekolog mě informoval, že můžu nepravidelně krvácet, ale že to nebude menstruace. Ale zapomněla jsem se zeptat, jestli může nastat krvácení jen při styku. Vyšetření po šestinedělí mám v pořádku. Jaký je Váš názor? Děkuji. Hezký zbytek dne. Andrea

Odpověď odborníka:

Nepravidelné špinění opravdu může nastat. Pokud se jedná o krvácení pouze po styku, může to být i z jiných příčin - např. léze na děložním čípku. Jestliže bylo vyšetření po šestinedělí v pořádku, je to určitě příznivé. Kdyby se to ale opakovalo, určitě bych zašla za svým gynekologem na kontrolu. Hodně štěstí, dr. Šimjáková

MUDr. Renata Šimjáková
MUDr. Renata Šimjáková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: