Krvácení po potratu

Po zamlklém potratu mi byla dělaná revize dělohy 20.záři.Po šesti nedělí jsem dostala první menstruaci,druhou a třeti v termínu ale po třeti menstruaci jsem po pohlavním styku začala lehce krvacet pak se to uklidnilo.Za pár dní po styku jsem opět začala krvácet ,ale ted to vypadalo jako menstruace na kterou jsem měla čas ješte 12dní.Po gynekolog.vyšetření mi bylo řečeno že budu muset asi opět na vyčištění jestli se to nesrovna.Pan doktor mi nasadil norethisteron a po dvou dnech jsem nekrvácela.Pak jsem začala opět špinit a to jsem s manželem neměla styk jenom jsem dovršila orgasmu.Špinění trvalo jeden den ,ale pořad beru ještě prašky co mi nasadil doktor.Chtěla by jsem se zeptat co mi asi muže byt,jestli nemůžu mít zanet dělohy nebo čípku znova na vyčištění se mi opravdu nechce.Děkuji

Odpověď odborníka:

Kyretáž při těchto obtížích s krvácením či špiněním se dělá proto, aby se odstranila poškozená sliznice, která je křehká a má stále tendenci se odlučovat, a místo ní aby narostla sliznice nová, zdravá. Pokud léčba hormonální ve vašem případě nevedla k úspěchu ( nevím, jestli váš gynekolog vyčerpal všechny možnosti hormonálních preparátů), asi budete muset zákrok podstoupit znovu. Zánět dělohy se projevuje navíc bolestmi, horečkou a dalšími příznaky infekce, ve stěrech se musí prokázat vyvolavatel .

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x