Krvácení po šestinedělí

Dobrý den jsem 2,5 měsíce po porodu, plně kojím, krvácela jsem tak 7 týdnů po té šla na kontrolu k lékaři, vše je prý v pořádku. Od lékaře jsem dostala antikoncepci: AZALIA. Nyní ji asi týden užívám a začala jsem opět krvácet, i přes to, že mi lékař říkal, že nebudu krvácet, že měsíčky nepřijdou a tak pak ihned po dobrání 2 platíček mi bude moci dát tělísko. Tak bych se ráda zeptala, zda je to normální, nebo zda mám navštívit lékaře. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, u antikoncepce, kterou používáte, je nepravidelné krvácení častým vedlejším účinkem. Pokud není krvácení příliš silné, nemusíte k lékaři, nadále užívejte antikoncepční tabletky. Krvácení nejspíše ustane. Je možné, že se opět objeví, během doby, co budete užívat zmíněná 2 platíčka, také se ale objevit nemusí. Může to být i jen špinění.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: