Krvaceni po sexu

Dobry den. Asi pred 3 dny jsem dobrala antibiotika Ospen. A stalo se mi ze pri i po sexu jsem trochu krvacela. Je to poprve co se mi to stalo. Uzivam antikoncepci Lunafem. Tak je mozne ze antibiotika snizila ucinnost antikoncepce? Priznak infekce nebo jeste neco jineho? Dekuji predem za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, snížení účinku antikoncepce při pravidelném užívání není pravděpodobné. Spíše jste krvácela kvůli drobnému poranění, infekci, či jinému onemocnění. Případně také jen proto, že jste zapomněla užít tabletku. Pokud se problém bude opakovat, zajděte k lékaři.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: