Krvácení po styku

Dobrý den, mam prosbu. Jsem ve 37.týdnu těhotenství. Poslední pohlavní styk jsem měla s manželem před 5.dny. I pres to, že jsme byli opatrní jsem začala krvácet. Do 10 minut krvácení přestalo a již se neobjevilo. Mám mít obavy z krvácení, mohlo to miminko nějak poškodit? Jiné potíže nemám pohyby miminka cítím stále stejně, ozvičky jsem také v pořádku. Při delší chůzi mě bolí v podbříšku, ale to je prý v takovém pozdním stádiu těhotenství běžné. Nevíte co krvácení mohlo způsobit? děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den,krvácení po styku je v těhotenství poměrně časté. porodní cesty se připravují k porodu a jsou měkčí,tudíž snadněji krvácí. na druhou stranu je vhodné navštívit gynekologa v případě krvácení v těhotenství, aby vyloučil vážnější příčiny.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Káva a cigareta – nerozlučná dvojice?
Články: Káva a cigareta – nerozlučná dvojice?
Také si nedokážete...
Pozor na množství analgetik, větší dávky mohou velmi uškodit!
Když kuřák přestává kouřit…
Články: Když kuřák přestává kouřit…
Mnoho kuřáků uvažuje o tom...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Léčba žloutenky je stále úspěšnější
Články: Léčba žloutenky je stále úspěšnější
I když je virová hepatitida...
Když „slepák“ bolí vlevo…
Články: Když „slepák“ bolí vlevo…
Pocit plnosti, nadýmání...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x