Krvácení po styku

Dobrý den. Pravidelně chodím ke gynekologovi,nikdy jsem neměla problémy,výsledky stěrů z děložního čípku byly ještě v březnu tohoto roku uplně v pořádku. Od května vždy po styku špiním. Lékař mi změnil antikoncepci,udělal znovu stěr a při kontrole mi oznámil,že jsou na čípku zánětlivíé změny. Předepsal mi Dalacin. Může se jednat o začátek rakoviny? Chci se nechat očkovat,ale mám obavy,že už to nepomůže.

Odpověď odborníka:

dobrý den, zánětlivé změny nemusí znamenat rakovinu, to jsou změny úplně jiné.očkovat se již nemá celkem velký význam, již jste měla styk.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: