Krvácení po styku, podezření na potrat

Važená paní doktorko, Chtěla bych se Vás zeptat. Už druhým měsícem beru jinou antikoncepci Berala (před tím jsem měla Lindinet). Zbývá mi ještě 8 prášku do antikoncepce. Včera jsme měli s partnerem styk při němž jsem pociťovala bolest v levém vaječníku. Po styku jsem mírně špinila a už od včerejška se začíná projevovat silná bolest v kříži a v podbříšku neustále mám pocit zvracení a nadýmání. Po sprše, při které jsem se vymývala ze mě šly kusy hlenovité krve, na vložce byla krev barvově do čokolády. Je možné že samovolně potrácím?

Odpověď odborníka:

Každá bolest v podbřišku spojená s krvácením vyžaduje vyšetření aby se odlišila banalita od vážnějšího problému neodkládejte jej. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: