Krvácení po vyndání tělíska

Mela jsem jiz po treti zavedeno telisko.pri prvnich dvou vymenach mi lekar telisko vyndaval a nasazoval prvni den menstruace a vse bylo bez problemu.Ted jsem zmenila lekare ,s teliskem jsem mela nejake problemy a novy lekar mi doporucil vyndat ho.Ale objednal si me na posledni den menstruace.Bohuzel i tak mivam menstruaci dlouho a ted po vyndani krvacim uz 14dni vkuse.Jsem unavena a stale me bricho.Je to v poradku a mam to vydrzet nebo mam zavolat svemu lekari ?dekuji

Odpověď odborníka:

Kateřino, pokud krvácíte již 14 dní, rozhodně náštěvu gynekologa neodkládejte, není to v pořádku. Navíc budete již anemická, nechte si i zkontrolovat krevní obraz. Pěkný večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: