Krvácení po vysazení antikoncepce

Dobrý den, dva měsíce jsem brala kontinuálně HAK Bonadea, při dohrání posledního platíčka jsem se rozhodla již nepokracovat, dnes je to 10 den po vysazení a pořád slabě krvácim, spíše špinim. Prosím Vás o radu čím by mohlo být? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Po kontinuálním užívání se to může vyskytnout pokud je to jen slabé špinění vyčkejte menses. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x