Krvaceni po vysetreni

Dobry den, predevcirem sem byla u sveho gynekologa na prohlidce a po prohlidce sem spinela a spinela sem i vcera a i dneska, gynekolog rekl ze to nic neni ale kdyz uz krvacim dyl nemohlo se neco stat?

Odpověď odborníka:

Někdy můře dojít při odběru cytologie z hrdla děložního -což je součást prevence k slabému zakrvácení,ale mělo by být slabé a netrvat déle než jeden nejvýše 2 dny,může se jednat i o souběh náhod,že ke krvácení by došlo i když by jste nebyla na vyšetření, kdyby pokračovalo zajděte na kontrolu Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: