Krvácení po vytrhnutí osmičky+augmentin 1g

Dobrý den, mám dotaz,je mi 22let a včera ráno jsem byl na trhání osmičky dole a i ted na druhý den mám ve slinách trošku krev, měl jsem zakousnutý kapesník atd. a jen se krvácení utlumilo ale nepřestalo úplně,zubař mě vůbec neinformoval o možném krvácení delší dobu,co s tím ?Další dotaz-můžu jíst mléčné výrobky když užívám Augmentin 1g ? Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mírné krvácení po extrakci osmičky po dobu několika dní po výkonu je celkem běžné, u zdravého člověka by ale nejpozději do 3 dnů mělo zcela ustat. Mléčné výrobky jsou vhodné, protože pomohou obnovit střevní mikrobiální flóru, která užíváním antibiotik trpí. S pozdravem, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: