Krvácení před menstruací

Chtěla jsem se zeptat jestli je normální když beru antikoncepci dostat měsíčky o dva týdny dřív. Mám i vyrážku je to příznak nějaké nemoci ?

Odpověď odborníka:

Normální to jistě není,je potřebna gynekologické vyšetření, případně úvaha o změně antikoncepce, vyrážka v této souvoslosti není příliš pravděpodobná. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: