Krvácení při antikoncepci

Dobrý jsem skoro 14m po porodu,od 21.1. beru antikoncepci Lamya( jelikož syna ještě kojím). Po skončení ms jsem po pár dnech opět začala krvácet. Výsledky z kontroly stěru byly dobré, žádný problém. Ale v přibalovém letáčku je psáno že může býtsilná ms a bolesti. Bolesti nemám jen křeče v podbřišku. Může to být způsobeno tím,že tělo do sebe začalo něco dostávat?

Odpověď odborníka:

Slabé krvácení při začátku antikoncepce může být ale rozhodně ne křeče v podbřišku je zapotřebí vyšetření aby se odlišila banalita od vážnějšího problému. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: