Krvácení při antikoncepci

Dobrý den, chtěla bych se Vás na něco zeptat. Jak už jste dříve zmiňovala, že i přes vynechání pauzy během užívání hormonální antikoncepce je možné dostat krvácení i špinění. V tomto případě je tedy lepší přestat pilulky brát a menstruaci nechat tzv. "Dojít "? A co se zbylými pilulkami?

Odpověď odborníka:

dobrý den, nevynechávat, brát dále dle plánu!!!i přes špinění.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: