Krvácení při antikoncepci

Dobrý den, můj dotaz už byl zodpovězen (posílám ho s tímto viz níže), ale ještě bych se chtěla zeptat, jestli jsem to pochopila správně, abych se ujistila:nyní zbylé pilulky (4) doberu, poté budu mít pauzu (a to tedy ted nebudu mít menstruaci tak, jak jsem jí mívala při normální užívání, když jí mám ted dříve?), a po pauze budu pokračovat v novém platíčku? Děkuji za odpověď. Dobrý den, chtěla bych se zeptat, už několik let užívám stejnou HA, Vreya, a nikdy se mi ještě nestalo, že při užívání pilulek z platíčka bych neočekávaně krvácela, ale nyní se mi to stalo. Za pár dní mám pilulky dobrat a pak terpve dostat menstruaci. Pilulky beru přesně, nikdy jsem jí nezapomněla a ani bolesti nemám, tak by mě zajímalo, co by mohlo být příčinou. Děkuji za odpověď. Odpověď odborníka: Pokud se bude jednat o jednorázovou záležitost nemusíte tomu věnovat pozornost,při hormonální léčbě se to může přihodit,když by se to opakovalo stála by za úvahu změna antikoncepce příjemný den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zbylé 4 tabletky doberete, krvácet budete i v pauze užívání. Po 7 dnech pauzy začnete s novým balením antikoncepce jak jste zvyklá.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: