Krvácení při užívání antikoncepce a možné těhotenství

Dobrý den, chci moc požádat o radu. Užívám HA Rhonya, na začátku užívání jsem si 2 tabletky zapoměla vzít a pak jsem uprostřed cyklu měla nechráněný styk. Pět dní nato jsem začala špinit, ale krvácení je čím dál tím silnější. Myslíte že jsem si mohla způsobit hormonální nerovnováhu špatným užitím HA nebo by se mohlo jednat o nidační krvácení? Miminko by mi nevadilo, mám ale strach jestli něco není špatně. Moc Vám děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud jste si zapomněla vzít 2 tbl je gravidita možná a mohlo dojít k ovulaci,ale může to být i krvácení způsobené špatným užíváním.Udělejte si gravitest a v případě že by krvácení sílilo neprodleně zajděte na vyšetření. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: