Krvácení z konečníku

Dobrý den. Před měsícem jsem brala kvůli chřipky antibiotika. Jako nežádoucí účinek jsem z nich měla velice vodnatý dvoudenní průjem. Velice mě pak dlouhou dobu bolel a pálel konečník. Trvale mám s vylučováním problémy, nepravidelná strava, častá zácpa a nafouknuté břicho. Jako doplněk stravy se snažím užívat vlákninu. Poslední 3 dny mi teče po stolici krev, ale jen minimum kapek. Pokaždé mě při tomto konečník zabolel, jako kdyby mi u posledního svěrače popraskala kůže... mám jít s tímto raději k lékaři....?? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zkuste sedací koupele v dubové kůře /koupíte v lékárně/ - neustálým průjmem se mohly podráždit vnitřní skryté hemoroidy, což není nic nebezpečného. Užívejte nejméně 10 dní probiotika z lékárny, lékárník vám poradí, jezte živé jogurty a jogurtové nápoje (jhe potřeba pečlivě kontrolovat nálepky na výrobcích!!!) . Probiotika obsahují zdravé bakterie, které normálně žijí v tlustém střevě člověka, ale antibiotika je vyhubí . Proto příště, když budete antibiotika muset užívat, kupte si probiotika a od začátku braní antibiotik je užívejte, předejdete těmto nepříjemným stavům. Pokud by ani probiotika nezabrala, po 10dnech se jděte ukázat k obvodnímu lékaři. Věřím, že bude dobře...Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x