Krvácení z rodidel při užíváni flexiparinu

Dobrý den měla jsem uraz-vykloubení kotníku a natažení vazu,doktoři mě nasadily injekce Flexiparinu na 14dní vše bylo v pořádku jenže bolesti kotníku přetrvávají a tak mě předepsali znovu Flexiparin,ale po 10 injekcích jsem začala krvácet jako bych měla menstruaci,ale to ted nemám jelikož beru antikoncepci,správně menstruaci mám mít až za 14dní. Múžete mi prosím poradit co stím nebo jestli je to reakce na injekce a jestli se to upraví samo. Děkuji Zuzka

Odpověď odborníka:

Může to být výkyv, reakce na úraz event.operaci. Berte dál antikoncepci jak máte a udělejte pauzu 7 dní. Možná menstruovat nebudete nebo jen slabě. Další cykůus bude již bez potíží. Lze použít Ascorutin na krvácení, ale úplně ho nezastaví.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x