Krvácení ze spádu a těhotenství

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli je při užívání hormonální antikoncepce fyziologicky možné, že by mohlo dojít ke krvácení po dobrání platíčka, i kdyby byla žena těhotná a proč. Budu ráda za co nejdetailnější odpověď. Je to jedna z otázek, již mi dosud žádná literatura nezodpověděla. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Po dobrání platíčka se nedostaví menses, ale pokud se krvácení dostaví jedná se již o patologické krvácení v graviditě ,případně hrozící potrat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: