Krvácím i když beru prážky

Dobrý den, nasadila jsem si druhé platičko antikoncepce Cilest, abych si oddálila menstruaci, a ikdyž pořád beru prášky tak jsem menstruaci dostala o tyden a půl dříve. Brala jsem antibiotika ale ty jsem dobrala už před dvěma týdny, jak je možné, že jsem menstruaci dostala dříve? A je m ožné být těhotná? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Může nastat během užívání přípravku CILEST nepravidelné krvácení nebo špinění, zejména v průběhu několika prvních měsíců. Toto krvácení nebo špinění zpravidla samovolně odezní a není příznakem závažnějšího onemocnění. Užívejte nadále tablety přesně dle rozpisu. Pokud se krvácení nebo špinění opakuje ve více cyklech, ja na místě úvaha o změně preparátu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: