Krvavá podlitina na penisu

Dnes při masturbaci jsem si všimnul krvavých fleků, kousek pod močovou trubicí. Při močení to nepálí, ale bojím se, aby jsem s tím neměl v budoucnu problémy. Trochu se stydím zajít s tím k lékaři, myslíte, že je návštěva lékaře nutná?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestli se podlitiny objevily po mechanické traumatizaci penisu, nemělo by jít o nic vážného a hematom by se měl vstřebat. Jestli nález přetrvá, bude vhodné se nechat vyšetřit lékařem. LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: