Kryo čípku

Dobrý den, někdy cca v 17 letech mi bylo provedeno kryo čípku. Příliš jsem to tehdy neřešila a vůbec si nepamatuji, proč mi to lékař dělal nebo jak mi to zdůvodnil. Žádné speciální kontroly potom nenásledovaly. Znovu se mě na to ptali teď při porodu, který kvůli zjizvenému čípku nepostupoval a skončil sekcí. Nasadili mi brouka do hlavy - znamená to, že jsem tehdy v 17 měla nějaké předrakovinové změny? Neměla bych být více hlídána? Nebo se tato metoda krya používá i při jiných situacích než jen v této závažné? Ošetřuje se tím i něco jiného? Děkuji

Odpověď odborníka:

Kryo se používá při změnách na čípku které sice potřebují léčbu ale nejsou maligní,nemějte tedy obavy

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: