Kryolipolíza

Dobrý den, chci se zeptat jaký máte názor na tento zákrok? Četla jsem o tom hodně pozitivních reakcí, ale i něco málo negativních, tak bych ráda věděla, jestli to opravdu nemůže ublížit tělu a popřípadě jestli je opravdu spolehlivý jen přístroj Zeltiq? Děkuji předem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, osobně s těmito přístroji nemám osobní zkušenosti. Pouze vidím pacientky, které byly nespokojené s výsledkem a dostavily se na klasickou tumescenční liposukci, neboť byl u nich efekt minimální, či žádný. Pěkný den přeje dr.t.kempný

MUDr. Tomáš Kempný
MUDr. Tomáš Kempný

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Centrum žilní chirurgie Kojetín, AREA MEDICA spol. s r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: