Kryolipolýza

Vážený pane doktore, jaký je váš názor na tuto proceduru? Jedná se pouze o reklamní trik a nebo se dají po podstoupení očekávat nějaké viditelné výsledky? děkuji předem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, upřímně tuto metodu neznám do podrobna, abych jí mohl hodnotit, na naši klinice jí nemáme, nepracuji s ní ale mohu Vám nabídnout tu informaci, že pacienti/tky nejsou s tímto zákrokem spokojeni, je dosti možné, že jsem viděl a mluvil s těmi, u kterých se zákrok nepovedl, proto toto berte jen jako sdělení třetích osob....více Vám k tomu sdělit asi nemohu..... S pozdravem....Lukáš Frajer

Lenka Rafaelová
 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: