Kryolipolýza a lipomy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda může existovat nějaké riziko při kosmetické kryolipolýze - nasátí a zmražení "faldíků"- v oblasti pasu, když se v tom místě vyskytuje lipom - již mi byly nějaké odstraněny, bohužel tvoří se další, zatím jen drobné. Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Riziko kryolipolýzy u lipomů není. I po odstranění se mohou stále po celý život tvořit nové lipomy.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Gynekologické záněty
Články: Gynekologické záněty
Zánětlivá onemocnění jsou...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: