Ks a rh negativní

Dobrý den, jsem KS A neg.v 11/2009 jsem potratila v 9tt, v propouštěcí zprávě z nemocnice nemám napsáno zda mi byla aplikována injekce Partobulin, 06/2010 další potrat v 7tt, patrobulin aplikován. Je možné že jsem vytvářela protilátky a proto jsem potratila? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud je matka Rh neg. a dítě Rh pozitivní, dojde k potratu a není aplikována protilátka , pak může být následující těhotenství ohroženo tím, že si tělo matky vytváří protilátky proti vlastnímu plodu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: