Kulicka

a ten tkanovy uzlik je nebezpecny?jde nejak vylecit aniz bych zasla k doktorovi?a kdyz zajdu k praktickemu doktorovi jak mu mam vysvetlit muj problem diky..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, praktickému lékaři sdělte to, co zde - že máte v oblasti konečníku hmatnou "kuličku" a že se bojíte, co to je, aby to nebyla rakovina. Tkáňový uzlík není nijak nebezpečný a doma se odstranit nedá.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: