Kurunkula

Kurunkula je bengni nadorek může se z měnit na maligní nadorek? mam pozitivni genetiku BRCA1 mam za sebou onemocni rakoviny prsou i jednu recidivu .právě řešim problem s močovym měchyřem a s kurunkulou jaky je vaš nazor odsranit a nebo vyčkavat? často to krvací a pocit překažky při močeni .děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Karunkula je benigní a nemá tendenci měnit se na maligní. Pokud dělá potíže, tak určitě odstranit - je to malý zákrok

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: