Kůže

Trhám si pihy...celkem dost a celkem často. Může to zbůsobit rakovinu kůže?? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud by šlo o pigmentované - hnědé projevy, pak by bylo určitě vhodné preventivní vyšetření kožním lékařem. U výrůstků bez pigmentu toto riziko určitě nehrozí.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: