Kůže

Dobrý den , chtela jsem se zeptat zda-li je mozne byt alergik na nějakou latku z antikoncepce. Pred rokem.jsem zacala brat antikoncepci softinnele a byla velice v pohode az na to ze jsem po ni mela ucpane pory a viditelnejsi akne tak jsem ji vysadila a začala brat bonadeu kde je jine slozeni, a asi po dvou tydnech se mi začala plet zlepsovat a akne ustupovalo, ale zacala jsem mit citlivou kuzi na obličeji a pod očima. Zacala jsem byt i vice alergicka, žadne pupeny se mi neudělaly krom toho . že tak dvakrat za tyden me hrozne svědi pokozka na obličeji a jsem vice citliva . myslite ze by to.zpusobila antikoncepce ?,dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den,alergické reakce tohoto typu jsou běžné, dop. po poradě s Vaším gynekologem změnit druh antikoncepce.

MUDr. Jindřich Lahovský
MUDr. Jindřich Lahovský

Specializace: Alergologie a klinická imunologie
Pracoviště: Ordinace pro alergologii a lékařskou imunologii, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: