Kůže

Chtěla bych se zeptat na tyto dvě znaménka, zda jsou nebezpečná. Jednou mám na prsu a jedno pod prsem. Obě dvě se mi vytvořily v průběhu života. Jsem celkově hodně pihatá. První znaménko má v průměru asi 5mm, druhé je o něco menší. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Névus na fotografii se jeví pigmentovaný a neostře ohraničený,proto bych vám radila dojít na vyšetření ke kožnímu lékaři.Dermatolog (kožní lékař) vyšetří nejen pouhým pohledem a pohmatem,ale též dermatoskopem .

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: